CREMĂ DE CARAMEL

Un sos de caramel dens, cremos și aromat. Fara conservanti, coloranti.
Poți  îl pui pe pâine prăjităpeste înghețată, fructe proaspete sau deserturi.

Indiferent cum decizi să folosești crema caramel, aceasta va adăuga un gust dulce și bogat deserturilor tale preferat.
– topping: adaugă crema caramel pe deasupra înghețatei, a clătitelor, a plăcintelor sau a cheesecake-urilor pentru a le da un gust dulce și aromat;
– băuturi: adaugă crema caramel în cafea, în ciocolată caldă sau în diverse cocktail-uri pentru a le conferi o notă dulce și bogată;
– umplutură pentru prăjituri, fursecuri sau biscuiți. Poți crea un strat subțire de cremă caramel între două foi de prăjitură sau poți umple fursecurile cu ea.
– ingredient pentru deserturi- creme brulee, tarte tatin, alte rețete favorite;
– gustare ca și dip pentru fructe proaspete, precum mere, banane sau căpșuni.

COMANDA

CREMĂ DE ALUNE DE PĂDURE

O cremă densă, cremoasă și aromată. Fara conservanti, coloranti.
Poți  o pui pe pâine prăjităpeste înghețată, fructe proaspete sau deserturi.

Indiferent cum decizi să folosești crema de alune de pădure, aceasta va adăuga un gust bogat deserturilor tale preferate.
– topping: adaugă crema pe deasupra înghețatei, a clătitelor, a plăcintelor sau a cheesecake-urilor pentru a le da un gust dulce și aromat;
– băuturi: adaugă crema în cafea, în ciocolată caldă sau în diverse cocktail-uri pentru a le conferi o notă dulce și bogată;
– umplutură pentru prăjituri, fursecuri sau biscuiți. Poți crea un strat subțire de cremă între două foi de prăjitură sau poți umple fursecurile cu ea.
– ingredient pentru deserturi- creme brulee, tarte tatin, alte rețete favorite;
– gustare ca și dip pentru fructe proaspete, precum mere, banane sau căpșuni.

COMANDA

CREMĂ DE ARAHIDE

O cremă densă, cremoasă și aromată. Fara conservanti, coloranti.
Poți  o pui pe pâine prăjităpeste înghețată, fructe proaspete sau deserturi.

Indiferent cum decizi să folosești crema de arahide, aceasta va adăuga un gust bogat deserturilor tale preferate.
– topping: adaugă crema pe deasupra înghețatei, a clătitelor, a plăcintelor sau a cheesecake-urilor pentru a le da un gust dulce și aromat;
– băuturi: adaugă crema în cafea, în ciocolată caldă sau în diverse cocktail-uri pentru a le conferi o notă dulce și bogată;
– umplutură pentru prăjituri, fursecuri sau biscuiți. Poți crea un strat subțire de cremă între două foi de prăjitură sau poți umple fursecurile cu ea.
– ingredient pentru deserturi- creme brulee, tarte tatin, alte rețete favorite;
– gustare ca și dip pentru fructe proaspete, precum mere, banane sau căpșuni.

COMANDA

CREMĂ DE CARAMEL

Un sos de caramel dens, cremos și aromat. Fara conservanti, coloranti.
Poți  îl pui pe pâine prăjităpeste înghețată, fructe proaspete sau deserturi.

Indiferent cum decizi să folosești crema caramel, aceasta va adăuga un gust dulce și bogat deserturilor tale preferat.
– topping: adaugă crema caramel pe deasupra înghețatei, a clătitelor, a plăcintelor sau a cheesecake-urilor pentru a le da un gust dulce și aromat;
– băuturi: adaugă crema caramel în cafea, în ciocolată caldă sau în diverse cocktail-uri pentru a le conferi o notă dulce și bogată;
– umplutură pentru prăjituri, fursecuri sau biscuiți. Poți crea un strat subțire de cremă caramel între două foi de prăjitură sau poți umple fursecurile cu ea.
– ingredient pentru deserturi- creme brulee, tarte tatin, alte rețete favorite;
– gustare ca și dip pentru fructe proaspete, precum mere, banane sau căpșuni.

COMANDA

CREMĂ DE ALUNE DE PĂDURE

O cremă densă, cremoasă și aromată. Fara conservanti, coloranti.
Poți  o pui pe pâine prăjităpeste înghețată, fructe proaspete sau deserturi.

Indiferent cum decizi să folosești crema de alune de pădure, aceasta va adăuga un gust bogat deserturilor tale preferate.
– topping: adaugă crema pe deasupra înghețatei, a clătitelor, a plăcintelor sau a cheesecake-urilor pentru a le da un gust dulce și aromat;
– băuturi: adaugă crema în cafea, în ciocolată caldă sau în diverse cocktail-uri pentru a le conferi o notă dulce și bogată;
– umplutură pentru prăjituri, fursecuri sau biscuiți. Poți crea un strat subțire de cremă între două foi de prăjitură sau poți umple fursecurile cu ea.
– ingredient pentru deserturi- creme brulee, tarte tatin, alte rețete favorite;
– gustare ca și dip pentru fructe proaspete, precum mere, banane sau căpșuni.

COMANDA