
CREMĂ DE CARAMEL
Un sos de caramel dens, cremos și aromat. Fara conservanti, coloranti.
Poți să îl pui pe pâine prăjită, peste înghețată, fructe proaspete sau deserturi.
Indiferent cum decizi să folosești crema caramel, aceasta va adăuga un gust dulce și bogat deserturilor tale preferat.
– topping: adaugă crema caramel pe deasupra înghețatei, a clătitelor, a plăcintelor sau a cheesecake-urilor pentru a le da un gust dulce și aromat;
– băuturi: adaugă crema caramel în cafea, în ciocolată caldă sau în diverse cocktail-uri pentru a le conferi o notă dulce și bogată;
– umplutură pentru prăjituri, fursecuri sau biscuiți. Poți crea un strat subțire de cremă caramel între două foi de prăjitură sau poți umple fursecurile cu ea.
– ingredient pentru deserturi- creme brulee, tarte tatin, alte rețete favorite;
– gustare ca și dip pentru fructe proaspete, precum mere, banane sau căpșuni.
